Skip to main content

Guitarorkester

Guitarorkester for begyndere
Begynderelever kan starte i guitarorkester allerede i løbet af den første sæson, eller når man har spillet guitar et par sæsoner. Vi vil spille sammen i forskellige musiske genrer, og prøve kræfter med både melodi- og akkordspil.
Vi dyrker fællesskabet gennem musikken, og spiller koncerter både på musikskolen og ”ud af huset”.
Det er sjovt og lærerigt at gå til guitar, men det er også spændende, at komme her og bruge alt hvad du har lært, og samtidig få nye venner.
Ved de store koncerter slår vi os sammen med guitarorkestret “Guldstrenge”.

Undervisere
Fredrik Pontoppidan Darr og Mille Bureau

 


Guitarorkestret “Guldstrenge”
Guldstrenge er for guitarelever på mellemniveau, som har gået til guitar i et par år. Man er efterhånden en rimelig god nodelæser, kan holde en rytme og kender de fleste standard akkorder. 
I Guldstrenge spiller vi mange genrer, og laver tværfaglige projekter med sangere, strygere og mange andre instrumenter.
Guldstrenge giver dig udfordring, samtidig med at du dyrker din interesse for musik med andre.
Sammenholdet styrkes gennem vores koncerter ud af huset, hvor vi årligt typisk spiller på Kulturfabrikken, i Klosterkirken og melder os til Tivolis musikskoledage.
Er eleven allerede tilmeldt instrumental- eller sangundervisning på musikskolen, er deltagelse i guitarorkestrene gratis.

Undervisere
Fredrik Pontoppidan Darr og Mille Bureau

 

Guitarorkestret for øvede
Guitarorkestret for øvede, er et tilbud til de guitarelever, der har spillet flere år, og er fortrolig med alt den grundlæggende teknik og nodelæsning. I dette ensemble spilles alle genrer af musik, dog med et fokus på fingerspil-teknik. 

Vi spiller ambitiøst og målrettet. I ensemblet for de øvede handler det både om at dele glæden ved musikken, og om at have fokus på sin egen udvikling.  

Underviser
Fredrik Pontoppidan Darr 


 Når eleven er tilmeldt instrumental- eller sangundervisning på musikskolen er tilbuddet gratis. Det gælder alle guitarorkestre.
  

Vælg underkategori

Tilmeld
Guitarorkester